Nieuw: GIETVLOEREN april 2024 introductie

Technoah BV Korte Kalkhaven 4 3311 JM Dordrecht Phone: +31 (0)10-215 25 15 info@technoah.nl


 

Visie, Missie en Strategie

 
 

Visie

Het is onze visie om een serieuze en betrouwbare partner te zijn op het gebied van rubber- en kunststofproductie en -ontwikkeling. We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de behoeften van onze relaties en partners en tegelijkertijd duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

 

Missie

Onze missie is om innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten en bijdragen aan een duurzame toekomst. We streven ernaar om de kwaliteit van onze producten en diensten voortdurend te verbeteren en om onze medewerkers te inspireren en te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Strategie

Onze strategie is gericht op het continu verbeteren van onze productieprocessen en het ontwikkelen van nieuwe materialen en technologieën. We streven ernaar om samen te werken met onze klanten om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij hun specifieke behoeften. Daarnaast zetten we in op duurzaamheid door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden. We streven naar groei door het betreden van nieuwe markten en het uitbreiden van ons productaanbod.